A Hitachi DMG új forgalmazót választott Magyarországon

Budapest – A Hitachi Europe Ltd. – Digital Media Group örömmel jelenti be a Cédrus Számítástechnikai Kft. új Hitachi DMG forgalmazóvá történő kinevezését Magyarországon. A budapesti székhelyű Cédrus a Hitachi iparágvezető projektorainak és kiegészítőinek teljes skáláját forgalmazza majd.

A Hitachi DMG magyarországi üzletágvezetője, Kollárik Róbert így nyilatkozott: „A Cédrus közismert és köztiszteletben álló forgalmazóként van jelen a magyar piacon. Fontos lépés ez számunkra, hogy az elmúlt évek jelentős terjeszkedési ütemét tovább vihessük, és a Hitachi termékeket még több fogyasztóhoz eljuttathassuk lényegesen megnövekedett magyarországi forgalmazói hálózatunk segítségével.”

A Cédrus gyökerei a 90-es évek közepére nyúlnak vissza, amikor informatikai viszonteladói és nagykereskedelmi hálózatként kezdték meg működésüket. A nagykereskedelmi ágazat kezdetben 20 üzlet logisztikai ellátását biztosította. A logisztikai központ később az informatikai viszonteladói piacra is sikerrel tört be. 2001. első negyedévében tulajdonosváltás történt, valamint tőkebefektetés érkezett a vállalathoz. Az új vezetőség továbbfolytatta a korábbi nagykereskedelmi tevékenységet, valamint a korábbi tapasztalatokra és üzleti kapcsolatokra építve – piacvezető forgalmazói babérokra törve – elkezdett még összetettebb megoldásokat kínálni üzleti partnerei számára. Az elmúlt öt évben a vevőkör 200-ról 1500-ra bővült, amelyből 400 vevő heti szinten vásárol a cégtől. A Cédrus viszonteladó partnereinek fele vidéki székhelyű, azonban a Cédrus legalább 5 partnerrel rendelkezik minden magyarországi nagyvárosban. A lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatások nyújtása érdekében a Cédrus 2006. második negyedévében bevezette komplex vállalati értékesítési, könyvelési és üzletviteli rendszerét, valamint megszerezte az ISO 9000 tanúsítványt.

Bővebb információkért tekintse meg a „Vásárlási pontok” c. részt. Részletes tájékoztatásért forduljon az alábbi személyhez:

Róbert Kollárik
Country Manager of Hitachi DMG